Album

Een trouwalbum maakt jullie herinnering compleet! Het linnen trouwalbum is een populaire variant, omdat deze een romantische uitstraling heeft. Overigens hecht ik erg veel belang aan de kwaliteit van de albums. Zowel het materiaal, het papier en de prints als de trouwalbum-leveranciers, zijn aandachtig door mij uitgekozen en voldoen aan onze hoge kwaliteitsstandaard. Zo kunnen jullie samen blijvend genieten van jullie foto’s.

luxe albums van hoge kwaliteit.
Omslag linnen, eco-leer of suède Diverse kleuren Fuji Silk fotopapier (800 gsm.) Layflat Albums (Vlak liggende) Album kan je upgraden naar 20x20, 30x20, 25x25, 30x30, 40x30, 45x30 Reiskosten berekend van mijn postcode 6922 BR 50 km vrij daarna € 0,45 per km. Extra uren bijboeken door b.v . uitloop (gaat altijd in overleg) € 150,- per uur. 2e fotograaf is mogelijk om erbij te boeken en dat geldt ook voor video. Parkeer, entreegelden, veerdiensten, vliegkosten, hotel, verblijfkosten e.d. zijn voor rekening bruidspaar. Prijzen onder voorbehoud, alle prijzen zijn incl. btw en opmaakkosten. Boeken jullie nu dan staat de prijs vast. Wanneer je mij boekt als jullie bruidsfotograaf, ben je verzekerd van professionele service van begin tot eind. Na de bruidsreportage ontvang je alle foto's digitaal en in groot bestandsformaat op USB met een mooie houten opbergbox zodat je ze naar eigen wens kunt gebruiken. Of je nu kiest voor afdrukken, een fotoboek maken of andere creatieve toepassingen. Maar misschien heb je liever dat ik het werk voor jullie uit handen neem. In dat geval kun je mij altijd vragen om een fotoalbum te maken. Of het nu gaat om jullie bruiloft, familie-, portretshoot of een ander speciaal moment, ik zorg ervoor dat je herinneringen op een prachtige manier wordt vastgelegd en natuurlijk hebben jullie inbreng hoe het album eruit komt te zien, pas na jullie toestemming wordt het album afgedrukt. Ik bied twee soorten fotoalbums aan om aan verschillende voorkeuren te voldoen. Mijn normale albums zijn van hoge kwaliteit en bieden een uitstekende manier om je foto's te presenteren. Voor wie op zoek is naar iets extra's, zijn er de Luxe albums. Deze albums hebben layflat (mooie vlakligging) en de pagina´s zijn mooi dik en zorgen voor een echt bijzondere ervaring bij het bekijken van je foto's. Kortom, of je nu zelf aan de slag wilt met je foto's of het aan mij wilt overlaten, ik sta voor je klaar om ervoor te zorgen dat je herinneringen voor altijd worden gekoesterd.

Album
Black-Star-Photo-album-Lay-flat-professional
Creative printed cover photo album photo books wedding
Exclusive-lay-flat-album
Exclusive-lay-flat-album

De lay out Album

Om ervoor te zorgen dat jullie fotoboek perfect aansluit bij jullie wensen en verwachtingen, maken we de lay-out altijd in samenspraak. Voor het samenstellen van jullie droomalbum stel ik een aantal vragen:

1. Willen jullie zelf de foto’s selecteren die in het
     album komen, of geven jullie mij daarvoor de
     vrijheid?
2. Wat willen jullie graag op de voorkant van het boek
     hebben? Denk aan een specifieke foto, jullie namen,
     of een ander ontwerp.
3. Hebben jullie teksten die jullie graag in het album
    verwerkt willen zien? Bijvoorbeeld citaten, geloften
    of andere persoonlijke boodschappen.
4. Welke kleur spreekt jullie aan voor het album? Jullie
    kunnen kiezen uit verschillende kleuren, waarvan
    jullie de opties kunnen bekijken via de link die onderaan deze pagina staat.
5. Hebben jullie nog specifieke wensen of ideeën waar
    rekening mee gehouden moet worden?
Op basis van jullie antwoorden maak ik een voorbeeldalbum die ik naar jullie zal mailen. Jullie kunnen dan feedback geven en eventuele aanpassingen doorgeven. Pas nadat jullie tevreden zijn met het voorbeeld wordt het album afgedrukt.

Voorbeeld Album met bijhorende opbergbox.

Klik hier: Voor kleuren en voorbeelden albums, combi albums, ouderalbums zijn hier diverse voorbeelden. 

Dit is misschien ook een leuk idee in plaats van een receptie boek, een gastenboek met jullie foto's van de loveshoot die je bij mij hebt gemaakt. Mensen kunnen daar hun verhaal in kwijt onder of naast jullie foto.

gastenboek

Prijzen album fotograaf

Ik heb een prijslijst die je via de email kunt aanvragen.
Je kunt kiezen tussen de 10 en 80 pagina’s. Tijdens een bezoek bij mij of bij jullie is het natuurlijk mogelijk om de albums in te zien!