Straatportret

Ontdek de geheimen van het vastleggen van prachtige straatportretten tijdens de inspirerende workshop bij fotograaf Arthur! Voor slechts 150 euro krijg je een middag lang waardevolle tips, trucs en begeleiding om jouw straatfotografie naar een hoger niveau te tillen.

Tijdens deze workshop leer je niet alleen hoe je technisch perfecte foto's maakt, maar ook hoe je het unieke karakter van de straat en de mensen die je tegenkomt vastlegt. Arthur deelt zijn jarenlange ervaring en passie voor straatfotografie met jou, zodat je zelfverzekerd en creatief aan de slag kunt gaan.

Wat kun je verwachten van de workshop?

  1. Technische vaardigheden: Leer alles over belichting, compositie en het gebruik van je camera om de beste resultaten te behalen, zelfs in uitdagende lichtomstandigheden op straat.

  2. Het verhaal vastleggen: Ontdek hoe je de sfeer en emotie van het moment vastlegt, zodat je foto’s meer vertellen dan alleen een beeld. Leer hoe je het karakter en de persoonlijkheid van je onderwerpen kunt vastleggen.

  3. Interactie met mensen: Krijg tips over hoe je natuurlijke en authentieke portretten maakt door op een respectvolle en vriendelijke manier met mensen om te gaan. Leer hoe je spontane momenten vastlegt zonder de natuurlijke flow te verstoren.

  4. Creatieve inspiratie: Laat je inspireren door Arthur’s eigen werk en door het delen van ideeën en feedback met medecursisten. Ontdek nieuwe invalshoeken en technieken om je fotografie te verbeteren.

Of je nu een beginnende fotograaf bent of al wat ervaring hebt, deze workshop biedt waardevolle inzichten en praktische vaardigheden die je direct kunt toepassen in je eigen straatfotografie. Schrijf je nu in en ontdek de magie van het vastleggen van de wereld om ons heen door de lens van je camera!