Over mij

Portret Arthur van Leeuwen
Arthur van Leeuwen

Ik ben Arthur van Leeuwen Fotograaf

Fotografie is mijn passie en roeping.

Hier deel ik graag wat meer over mijn achtergrond en mijn benadering van fotografie.

Fotografie heeft altijd als magie op mij ingewerkt, en ik wilde er alles over weten. In 1995 behaalde ik mijn diploma na het volgen van de opleiding tot fotograaf aan de Fotovakschool in Apeldoorn. Sindsdien ben ik mijn eigen weg gegaan als professioneel vakfotograaf.

Mijn specialisatie ligt voornamelijk op het gebied van bruidsfotografie, bedrijfsreportages, zakelijke portretten, portretfotografie, modellenfotografie, afscheidsfotografie en met mijn mobiele studio kan ik ook mensen thuis of op locatie fotograferen, wat het voordeel biedt van een vertrouwde omgeving.

Mijn werkgebied strekt zich uit over verschillende locaties, waaronder Duiven, Arnhem, Zevenaar, Ede, Wageningen, Apeldoorn, Zutphen, Nijmegen, kortom: eigenlijk door heel Nederland maar ook daar buiten.

In mijn fotografie en trouwalbums streef ik naar originaliteit, spontaniteit en vernieuwing. Persoonlijk contact met mijn klanten staat centraal. Ik luister goed naar hun wensen en geef handige tips waar nodig.

Bij portret- en modellenfotografie kunnen klanten zelf hun foto’s selecteren op een beveiligde website. Trouwalbum maak ik eerst een voorbeeldalbum, dat ik vervolgens aan het bruidspaar laat zien. Pas nadat zij akkoord gaan, wordt het album afgedrukt, zodat het een perfecte herinnering wordt aan een van de belangrijkste dagen in hun leven.

 

Ik ben trots op mijn prestaties in de loop der jaren, waaronder diverse award voor mijn fotowerk en nominaties. In 1999 won ik de eerste prijs als beste circusfotograaf met mijn circusfoto’s, die zelfs in V&D hebben gehangen. 

Circus

In 2001 ontving ik een prijs bij de B.F.N. (Beroepsfotografen Nederland) voor de bruidsfotografie. (Ik sta helemaal links)

BFN Fotografen
BFN Fotografen Bruidswedstrijd in Thorn (L).

In 2007 ben ik genomineerd voor het bekende bruidsblad Bruid en Bruidegom.

Nominatie

Bruid en Bruidegom Nominatie 2007

Een bijzonder hoogtepunt was de uitnodiging in 2008 om een bruidsreportage te maken voor het programma Helder van Teleac, wat op televisie werd uitgezonden en waar ik enorm trots op ben.

Dank voor het bezoeken van mijn website. Ik kijk ernaar uit om ook van jouw bijzondere momenten onvergetelijke herinneringen te maken.

Fotografie

Bruidsfotografie, Loveshoot, Bruidsalbum, Portretfotografie, Familieportret, Groepsfotografie Bedrijfsfotografie, Zakelijk-portret, Architectuur, Modellen en modefotografie, Uitvaartfotografie, Avondfotografie, Straatportret, Straatfotografie-workshop, Fotobewerking

 

Film

Ik maak ook slideshows voor particulieren en voor bedrijven.

Foto herstellen

Oude foto’s herstellen of inkleuren.
We maken eerst een digitale opnamen en daarna wordt foto hersteld. Zwart-wit foto’s kunnen ook ingekleurd worden zodat het op een kleurenfoto lijkt. 

Address

Juttepeer 47
6922 BR Duiven

Phone

0316-267186 / 06-23008999

Email

info@fotografievanleeuwen.com